Bospaddenstoelensoep uit de Perigueux met truffel tapanade

Bospaddenstoelensoep uit de Perigueux met truffel tapanade
  • Aantal personen 10
  • Menugang Voorgerecht
  • Soort Soep
  • Seizoen Herfst, Winter

Ingrediënten

  • 140g Knorr Champignonsoep
  • 750 bospaddenstoelen
  • Phase with Naturel Butter flavour
  • zout & peper
  • 120g truffel tapanade

Bereiding

  1. Breng twee liter water aan de kook en voeg al roerend het afgewogen soeppoeder toe.
  2. Voeg de truffel tapanade toe en kook de soep gedurende 5 minuten rustig door.
  3. Maak ondertussen de paddenstoelen goed schoon en snijd ze grof.
  4. Bak de paddenstoelen in wat Phase en kruid ze met zout en peper.
  5. Verdeel de gebakken paddenstoelen over de borden en schep de soep erop.

Probeer ook eens

Langoustinebouillon met wakamé en doperwtjes

Langoustinebouillon met wakamé en doperwtjes

Pompoen-kerriesoep met pittige fazantfilet

Pompoen-kerriesoep met pittige fazantfilet

Fresh Lemonade Playa del Orange

Fresh Lemonade Playa del Orange