Bouillabaisse en garnaal gevuld met tomatencouscous

Bouillabaisse en garnaal gevuld met tomatencouscous
  • Aantal personen 4
  • Menugang Tussengerecht, Voorgerecht
  • Soort Groenten, Rijst, Schaal & schelpdieren, Vis
  • Seizoen Lente, Zomer, Herfst, Winter
  • Kooktechniek Warmhouden

Ingrediënten

  • 4 black tiger garnalen 6/8, Serfish
  • 1 liter bouillabaisse, SmitVis
  • 0,5 dl visbouillon, Oscar
  • 40 gram tomatencouscous
  • 25 gram ui, in brunoise
  • 1/2 teentje knofl ook, fijngehakt
  • 30 gram courgette, in fijne brunoise
  • 2 eetlepels olijfolie, Olitalia
  • 1 theelepel rouille
  • 25 gram amandelstift, Krexxx
  • 1 eetlepel peterselie, gehakt
  • zout en versgemalen peper

Bereidingswijze

  1. Pel de garnalen en laat het staartje eraan zitten.
  2. Verwarm de bouillabaisse. Bereid de visbouillon zoals vermeld op de verpakking, schenk op de tomatencouscous en laat deze wellen.
  3. Fruit de ui, knoflook en courgette aan in de helft van de olijfolie, meng de couscous erdoor en voeg de rouille toe.
  4. Snijd de garnalen open, bak ze in de rest van de olijfolie en breng op smaak met zout en peper.
  5. Schenk de bouillabaisse in de borden.
  6. Vul de garnalen met de tomatencouscous (houd 4 eetlepels apart) en presenteer op de rand van de borden.
  7. Schep nog een eetlepel couscous in het midden van elk bord.
  8. Bestrooi met peterselie en serveer direct.

Probeer ook eens

Nigiri-zushi

Nigiri-zushi

Coquille met diverse bereidingen van bloemkool

Coquille met diverse bereidingen van bloemkool

Chocolade met framboos

Chocolade met framboos

Kooktechniek

Warmhouden

Warmhouden

Wij maken gebruik van cookies

Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen en kun je dankzij cookies informatie van onze website delen via social media. Lees meer over onze cookies in het Cookiestatement.

Door op 'Akkoord' te klikken accepteer je alle cookies.

Akkoord Cookie instellingen