Breakfast beet salad

Breakfast beet salad
  • Aantal personen 4 personen / stuks
  • Menugang Hapje, Lunchgerecht, Voorgerecht
  • Soort Fruit, Groenten, Kaas & zuivel, Lente
  • Seizoen Lente, Zomer, Herfst, Winter
  • Kooktechniek Marineren

Ingrediënten

  • 400 g rode biet rauwkost
  • ½ gele biet
  • ½ chioggiabiet
  • ½ witte biet
  • sap en rasp van ½ citroen
  • scheutje olijfolie Nuñez de Prado
  • 1 handappel
  • 2 buffelburrata
  • 2 tl Cremonini balsamico aardbei
  • 4 el Ranobo groentechips

Bereidingswijze

  1. Schaaf de verschillende soorten biet in dunne plakjes en steek ze rond uit. Marineer afzonderlijk van elkaar met een beetje citroenrasp, -sap, olijfolie, peper en zout.
  2. Snijd de appel in mooie staafjes.
  3. Verdeel de rauwkostsalade over 4 borden en leg een halve burrata in het midden.
  4. Garneer met de verschillende kleuren bietjes, de appelstaafjes en de groentechips.
  5. Druppel er de aardbeienbalsamico en een beetje olijfolie naar smaak overheen.

Opmaak

20 minuten bereidingstijd

Probeer ook eens

Breakfast caesar salad

Breakfast caesar salad

Caesar Salad

Caesar Salad

Kreeftenstaart met gerookte ribeye

Kreeftenstaart met gerookte ribeye

Kooktechniek

Marineren

Marineren

Wij maken gebruik van cookies

Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen en kun je dankzij cookies informatie van onze website delen via social media. Lees meer over onze cookies in het Cookiestatement.

Door op 'Akkoord' te klikken accepteer je alle cookies.

Akkoord Cookie instellingen