Briochebroodje Pulled Pork met streaky bacon en coleslaw

Briochebroodje Pulled Pork met streaky bacon en coleslaw
  • Aantal personen 4
  • Menugang Hapje
  • Soort Vlees - varken
  • Seizoen Zomer

Ingrediënten

  • 4 st. Salomon briochebroodjes
  • 200 gram Pulled Pork
  • 4 eetlepels coleslaw
  • 8 plakjes streaky bacon
  • 4 eetlepels barbecuesaus

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 185C met de grillstand aan.
  2. Leg de plakjes streaky bacon op een bakmatje of bakpapiertje en laat nog extra krokant worden in de oven.
  3. Bak de ontdooide broodjes nog 8 minuten af in de voorverwarmde oven.
  4. Verwarm de Pulled Pork rustig en al roerend in een anti-kleefpan.
  5. Snijd de broodjes in de lengte doormidden, verdeel er de coleslaw en vervolgens de Pulled Pork over.
  6. Leg er 2 plakjes streaky bacon op en dek af met het kapje van het broodje. Steek er een prikkertje in en serveer er de barbecuesaus apart bij.

Tip: serveer met Gentleman’s Sling

  • 50 ml Gentleman Jack
  • 25 ml vers geperst citroen sap
  • 15 ml suiker siroop
  • Fever Tree soda

Shake de eerste drie ingrediënten in een shaker en schenk uit over ijs blokjes in een long drink. Vul dit af met de soda. Garneer met een citroen wiel.

Probeer ook eens

Chorizokroket

Chorizokroket

Vijgen met spek

Vijgen met spek

In zijn geheel geroosterde romanesco

In zijn geheel geroosterde romanesco

Wij maken gebruik van cookies

Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen en kun je dankzij cookies informatie van onze website delen via social media. Lees meer over onze cookies in het Cookiestatement.

Door op 'Akkoord' te klikken accepteer je alle cookies.

Akkoord Cookie instellingen