Broodje kipknakworst met pickles

Broodje kipknakworst met pickles
  • Aantal personen 1
  • Menugang Lunchgerecht
  • Soort Brood

Ingrediënten

  • 1 plak volkoren desembrood
  • 1 flinke hand spinazie
  • 1 magere kipknakworst
  • 1 keer magere kipknakworstjes (max 30 gram)
  • 1 theelepel piccalilly
  • 1 theelepel rode ui, gesnipperd

Bereidingswijze

  • Bak het brood af volgens de instructies op de verpakking en snijd in dikke plakken.
  • Besmeer het brood met halvarine
  • Beleg het brood met spinazie en augurk
  • Leg de kipknakworstjes erop en garneer met piccalilly en rode ui

Probeer ook eens

Smørrebrød rosbief, mierikswortelmayonaise & uienringen

Smørrebrød rosbief, mierikswortelmayonaise & uienringen

Smørrebrød eierspread, zalm & haringkuit

Smørrebrød eierspread, zalm & haringkuit

Gourmet: English breakfast

Gourmet: English breakfast

Wij maken gebruik van cookies

Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen en kun je dankzij cookies informatie van onze website delen via social media. Lees meer over onze cookies in het Cookiestatement.

Door op 'Akkoord' te klikken accepteer je alle cookies.

Akkoord Cookie instellingen