Broodje Mossel

Broodje Mossel
  • Aantal personen 10
  • Menugang Hapje
  • Soort Vis
  • Seizoen Herfst, Winter

Ingerediënten

  • 500 gram gepaneerde mosselen
  • 250 ml citroenmayonaise
  • 50 gram mango chutney
  • 1 eetlepel sherry medium dry
  • kerrie naar smaak
  • 10 zachte puntjes
  • frituurolie

Bereidingswijze

  • Zorg dat de frituurolie of vet op 180 graden verwarmd is.
  • Bak hierin de mosselen, zodat ze niet aan elkaar blijven plakken, dus niet te veel tegelijk, je moet het mandje een beetje bewegen, zodat ze goed los van elkaar komen.
  • Maak ondertussen een sausje van de mayonaise, de mangochutney, sherry en kerrie,
  • Snijd het puntje open en vul het broodje met de mosselen
  • Presenteer in het broodje met de saus apart Verdubbel de portie voor een snack zonder broodje.
Calculatie
Inkoopprijs: €0,76 per snack (excl. BTW)
Adviesverkoopprijs: €2,95 per snack (incl. BTW)
Marge: 73%

Probeer ook eens

Kabeljauwkroketjes

Kabeljauwkroketjes

Blini met crème fraîche en wilde zalm

Blini met crème fraîche en wilde zalm

Flavoured toast

Flavoured toast

Wij maken gebruik van cookies

Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen en kun je dankzij cookies informatie van onze website delen via social media. Lees meer over onze cookies in het Cookiestatement.

Door op 'Akkoord' te klikken accepteer je alle cookies.

Akkoord Cookie instellingen