Bruine bonen soep met rookworst, piccalilly, en spek

Bruine bonen soep met rookworst, piccalilly, en spek
  • Aantal personen 10
  • Menugang Voorgerecht
  • Soort Soep

Ingrediënten

  • 200g Knorr Bruine Bonensoep
  • 350g bruine bonen, gekookte
  • 3 stuks Unox Rookworst Professioneel
  • 150g gerookte spekreepjes, gebakken
  • 150g zilveruitjes
  • 150g augurk
  • 150g piccalilly

Bereidingswijze

  • Breng twee liter water aan de kook en voeg al roerend het afgewogen soeppoeder toe.
  • Voeg de bruine bonen toe en kook de soep gedurende 10 minuten rustig door.
  • Snijd ondertussen de rookworst in plakjes en voeg deze aan de soep toe.
  • Schep de soep in de soepborden en garneer met de spekreepjes, zilveruitjes en de augurk.
  • Serveer de piccalilly apart.

Probeer ook eens

Kruidige roomsoep van oesters

Kruidige roomsoep van oesters

Consommé aux girolles lard et marjolein

Consommé aux girolles lard et marjolein

Lentepizza (koud) met gegrilde asperges, doperwten, tuinbonen

Lentepizza (koud) met gegrilde asperges, doperwten, tuinbonen

Wij maken gebruik van cookies

Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen en kun je dankzij cookies informatie van onze website delen via social media. Lees meer over onze cookies in het Cookiestatement.

Door op 'Akkoord' te klikken accepteer je alle cookies.

Akkoord Cookie instellingen