Bruine bonen soep met rookworst, piccalilly, en spek

Bruine bonen soep met rookworst, piccalilly, en spek
  • Aantal personen 10
  • Menugang Voorgerecht
  • Soort Soep

Ingrediënten

  • 200g Knorr Bruine Bonensoep
  • 350g bruine bonen, gekookte
  • 3 stuks Unox Rookworst Professioneel
  • 150g gerookte spekreepjes, gebakken
  • 150g zilveruitjes
  • 150g augurk
  • 150g piccalilly

Bereidingswijze

  • Breng twee liter water aan de kook en voeg al roerend het afgewogen soeppoeder toe.
  • Voeg de bruine bonen toe en kook de soep gedurende 10 minuten rustig door.
  • Snijd ondertussen de rookworst in plakjes en voeg deze aan de soep toe.
  • Schep de soep in de soepborden en garneer met de spekreepjes, zilveruitjes en de augurk.
  • Serveer de piccalilly apart.

Probeer ook eens

Aardse pastinaak knolselderijsoep met gerookte wilde gans

Aardse pastinaak knolselderijsoep met gerookte wilde gans

Pittige pompoensoep uit Thailand met kokosmelk en koriander

Pittige pompoensoep uit Thailand met kokosmelk en koriander

Asperges met Oosterscheldekreeft en zoetzure beukenzwammetjes

Asperges met Oosterscheldekreeft en zoetzure beukenzwammetjes