Brunchbag

Brunchbag
  • Aantal personen 1 brunchbag
  • Menugang Lunchgerecht
  • Soort Kaas & zuivel, Lente, Noten & zaden
  • Seizoen Lente

Ingrediënten

  • 200 ml Griekse yoghurt
  • Pinguin smoothie naar keuze (groen, geel of roze)
  • 1 cocktailbag
  • 1 portie De Halm crunchy granola
  • 1 portie vers fruit naar keuze
  • 1 bamboe lepel

Bereidingswijze

  1. Breng de Griekse yoghurt op smaak en op kleur met ontdooide Pinguin smoothie naar keuze.
  2. Serveer dit in een cocktailbag met huisgemaakte granola of kies voor crunchy granola van De Halm
  3. Voeg er passend vers fruit aan toe.
  4. Plak met behulp van een stukje tape een disposable lepel op de brunchbag

Opmaak

5 minuten bereidingstijd

Tip

Gebruik biologische Crunchy Granola van De Halm of ga voor huisgemaakt granola.

Probeer ook eens

Vlechtbrood met kaneel en maanzaad

Vlechtbrood met kaneel en maanzaad

Ceviche van tonijn met kokos

Ceviche van tonijn met kokos

Lamssaté met inktvisringen en citroenmayonaise

Lamssaté met inktvisringen en citroenmayonaise

Wij maken gebruik van cookies

Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen en kun je dankzij cookies informatie van onze website delen via social media. Lees meer over onze cookies in het Cookiestatement.

Door op 'Akkoord' te klikken accepteer je alle cookies.

Akkoord Cookie instellingen