Burrito bowl

Burrito bowl
  • Aantal personen 2
  • Menugang Hoofdgerecht
  • Seizoen Herfst

Ingrediënten

  • Zilvervlies of witte rijst
  • 1 bloemkool
  • 2 el La Morena chipotle saus
  • 2 tl Gemalen komijnzaad
  • 1 tl La Chinata gerookt paprikapoeder
  • 2 tomaten
  • 1 kleine witte ui
  • 1 limoen
  • Verse koriander
  • Maiskorrels
  • La Morena Refried bayo beans
  • Tortilla chips

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden. Snijd de bloemkool in kleine roosjes. Mix de bloemkool met de gerookte paprikapoeder, de chipotle saus, komijnzaad en een scheutje olijfolie. Meng goed door elkaar en verdeel de roosjes over een bakplaat of rooster met bakpapier. Schuif in de oven voor ongeveer 20 minuten.
  2. Kook de rijst volgens de bereidingswijze.
  3. Snijd de tomaten en ui klein en mix deze met een beetje limoensap en verse koriander tot een salsa. Kruid met peper en zout naar smaak.

Probeer ook eens

Tournedos Rossini

Tournedos Rossini

Hete bliksem

Hete bliksem

Vegetarische vinken

Vegetarische vinken

Wij maken gebruik van cookies

Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen en kun je dankzij cookies informatie van onze website delen via social media. Lees meer over onze cookies in het Cookiestatement.

Door op 'Akkoord' te klikken accepteer je alle cookies.

Akkoord Cookie instellingen