Chocolade kiezels

Chocolade kiezels
  • Aantal personen 2
  • Menugang Nagerecht
  • Soort Patisserie

Ingrediënten

  1. 1 brownie chocoladekiezel
  2. 1 kersen witte chocoladekiezel
  3. 2 st. Bastogne koeken
  4. 3 st. Oreo Cookies
  5. 2 eetl. coulis Exotic
  6. 2 eetbare viooltjes
  7. 4 topjes chocolademunt
  8. 6 topjes atsina cress

Bereidingswijze

  • Haal de kiezels voorzichtig uit de verpakking en laat op een bord rustig ontdooien.
  • Breek de Bastogne koeken in stukken en wrijf in de vijzel of in de keukenmachine tot een fijn poeder.
  • Snijd met een mesje de Oreo Cookies los van elkaar en snijd er de witte crème tussenuit.
  • Schep de koekjes in de vijzel en wrijf tot een fijn poeder. Eventueel kun je dit ook in de keukenmachine doen.
  • Maak hoopjes “aarde” op het bord van de beide poeders en leg er voorzichtig de kiezels op.
  • Druppel er de coulis langs en garneer met topjes atsina cress, topjes chocolademunt en een paar bloemblaadjes.

Probeer ook eens

Variëren met spekkoek

Variëren met spekkoek

Taartje van Manjari-Chocolade

Taartje van Manjari-Chocolade

Eidooier bitterbal

Eidooier bitterbal

Wij maken gebruik van cookies

Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen en kun je dankzij cookies informatie van onze website delen via social media. Lees meer over onze cookies in het Cookiestatement.

Door op 'Akkoord' te klikken accepteer je alle cookies.

Akkoord Cookie instellingen