Cocochoc

Cocochoc
  • Aantal personen 1
  • Menugang Nagerecht
  • Soort Koffie
  • Seizoen Herfst

Ingrediënten

  • Latte glas
  • 30 ml Laurentis Donker Gebrand
  • 10 ml kokossiroop
  • 10 ml chocoladesiroop
  • 200 ml koude melk
  • 5 ijsklontjes
  • cocktailprikker (11cm)
  • kokosstukjes voor de garnering

Bereidingswijze

  1. Zet een espresso.
  2. Doe het ijs in een glas.
  3. Voeg de espresso toe.
  4. Voeg de siropen en de melk toe.
  5. Garneer met stukjes kokos op een cocktailprikker.

Tip

Kokosblokjes: Rijg kleine blokjes kokos op een cocktailprikker en leg deze op de rand van het glas. Kokosrandje: Schenk in één bord een laagje siroop, in een ander bord een dikke laag kokosrasp. Dip het glas eerst in de siroop en daarna in de kokosrasp. Laat het 30 min. uitharden op een droge plaats.

Probeer ook eens

Sweet bites met Latte Macchiatio

Sweet bites met Latte Macchiatio

Crazy Caramel

Crazy Caramel

Smørrebrød mosterdroomkaas, varkenslende & rodekool

Smørrebrød mosterdroomkaas, varkenslende & rodekool

Wij maken gebruik van cookies

Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen en kun je dankzij cookies informatie van onze website delen via social media. Lees meer over onze cookies in het Cookiestatement.

Door op 'Akkoord' te klikken accepteer je alle cookies.

Akkoord Cookie instellingen