Coffee Cones

Coffee Cones
  • Aantal personen 4
  • Menugang Drank, Nagerecht
  • Soort Koffie, Patisserie

Ingrediënten

  • 4 koffiecones (112626)
  • 4 theel. Monin caramelsiroop (316299)
  • 4 kopjes sterk espresso
  • 2 deciliter volle melk
  • Monin LÁrtiste Caramel (44689)

Bereidingswijze

  1. Klop de melk met behulp van een melk opschuimer op tot een stevig schuim. Beschik je hier niet over, dan kun je de melk al kloppende verwarmen in een steelpan tot ongeveer 75 graden. Er ontstaat dan vanzelf een stevig schuim.
  2. Plaats de cones in passende glaasjes of zet ze bijvoorbeeld in een schaaltje met chocoladeparels.
  3. Spuit een beetje van de caramelsiroop aan de binnenkant van de cones en schenk er de espresso over.
  4. Lepel er het stevige melkschuim op.
  5. Garneer tenslotte met de Monin L’Artiste.

Probeer ook eens

New Yorker

New Yorker

Dutch amaretto coffee

Dutch amaretto coffee

Geroosterde pompoen met cranberry & salie

Geroosterde pompoen met cranberry & salie

Wij maken gebruik van cookies

Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen en kun je dankzij cookies informatie van onze website delen via social media. Lees meer over onze cookies in het Cookiestatement.

Door op 'Akkoord' te klikken accepteer je alle cookies.

Akkoord Cookie instellingen