Collectie sperziebonen in potjes

Collectie sperziebonen in potjes
  • Aantal personen 1
  • Menugang Bijgerecht
  • Soort Groenten
  • Seizoen Lente, Zomer, Herfst, Winter
  • Kooktechniek Blancheren, Sauteren, Wokken

Ingrediënten

Bereidingswijze

  1. Blancheer de gehalveerde sperziebonen in gezouten water.
  2. Verdeel de afgekoelde sperziebonen in 3 porties.
  3. Wok de taugé in wat zonnebloemolie en meng sesamzaad, kokos en 1 van de porties sperziebonen erdoor.
  4. Fruit de paprika, ui en tomaatjes in wat zonnebloemolie aan en meng met de tweede portie sperziebonen.
  5. Verwarm de laatste portie bonen met wat olie en lepel de piccalilly en de gedroogde uitjes erdoorheen.
  6. Serveer elk sperziebonenmengsel warm in een apart weckpotje.

Tip

Dit gerecht is heerlijk bij onder meer een gebakken kalfsoester met Reypenaar kaasaardappelpuree.

Probeer ook eens

Krulgroenten

Krulgroenten

Kroepoek van rode biet

Kroepoek van rode biet

Anjouduif met mandarijn

Anjouduif met mandarijn

Kooktechniek

Wokken

Wokken

Wij maken gebruik van cookies

Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen en kun je dankzij cookies informatie van onze website delen via social media. Lees meer over onze cookies in het Cookiestatement.

Door op 'Akkoord' te klikken accepteer je alle cookies.

Akkoord Cookie instellingen