Crème Caramel

Crème Caramel
  • Aantal personen 20
  • Menugang Nagerecht
  • Soort Kaas & zuivel
  • Seizoen Lente, Zomer, Herfst, Winter

Ingrediënten

  • 1l Debic crème caramel
  • 100 ml Callebaut caramelsaus
  • 200 ml Hollandia gezoete slagroom
  • 200 gr caramelblokjes

Bereidingswijze

  1. Verwarm de crème caramel tot aan het kookpunt en portioneer in de glaasjes. Laat opstijven in de koelkast gedurende 2 uur.
  2. Schenk een dun laagje caramelsaus op de crème caramel en werk af met een toef slagroom en de caramelblokjes.

Probeer ook eens

Crema fritta met peergranaatappelsalade

Crema fritta met peergranaatappelsalade

Witte chocolade roze peperijs

Witte chocolade roze peperijs

Sabayonchocochips

Sabayonchocochips