Currywurst met Organic Kraut gember rode biet

  • Aantal personen 4
  • Menugang Hoofdgerecht
  • Soort Brood, Groenten, Vlees - varken
  • Kooktechniek Sauteren

Ingrediënten

  • 2 el yoghurt
  • 2 el mayonaise
  • 1 takje munt, fijngesneden
  • witte wijnazijn
  • 4 luxe hotdogbroodjes (afbak)
  • 2 el olijfolie
  • 1 zoete ui, in ringen
  • 150 g Organic Kraut ginger & beetroot
  • 1 glas witte wijn
  • 4 barbecueworsten
  • 1 el tandoorimelange (specerijen)
  • Mix van cressen

Bereidingswijze

  1. Meng de yoghurt met de mayonaise en de munt met een staafmixer. Breng op smaak met azijn en zout.
  2. Bak de broodjes af volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  3. Verhit 1 el olie en bak de zoete ui op hoog vuur lichtbruin en gaar.
  4. Verwarm de zuurkool in de witte wijn.
  5. Verhit 1 el olijfolie in een pan en bak de worsten op laag vuur in 10 minuten rondom goudbruin. Bestrooi met de tandoori kruiden.
  6. Snijd de broodjes open en beleg met de uitgelekte zuurkool, de worst, uien en muntsaus. Garneer met de cress.

Probeer ook eens

Classic Quinoa Burger

Classic Quinoa Burger

Regenboog-zuurkool

Regenboog-zuurkool

Garnaalkroketjes met peterselie en citroen

Garnaalkroketjes met peterselie en citroen

Kooktechniek

Sauteren

Sauteren

Wij maken gebruik van cookies

Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen en kun je dankzij cookies informatie van onze website delen via social media. Lees meer over onze cookies in het Cookiestatement.

Door op 'Akkoord' te klikken accepteer je alle cookies.

Akkoord Cookie instellingen