De Italiaanse vlag

De Italiaanse vlag
  • Aantal personen 4
  • Menugang Hapje
  • Seizoen Zomer

Ingrediënten

  • 8 stuks grissini
  • 4 plakjes perkamentbrood
  • 2 eetlepels tomatentapenade
  • 2 eetlepels aioli
  • 2 eetlepels pesto genovese

Bereidingswijze

  1. Dresseer de aioli, de tapenade en de pesto in schaaltjes en serveer met de grissini en stukjes van het perkamentbrood.

Tip: past perfect met Aperol Spritz

Schenk de Aperol spritz uit over ijsblokjes in een groot wijnglas. Garneer met een sinaasappel schijfje.

Probeer ook eens

Panna cotta met advocaat en cruble van cantuccini

Panna cotta met advocaat en cruble van cantuccini

Flammkuchen tomaat

Flammkuchen tomaat

Zomerse gele salade met meloenijs

Zomerse gele salade met meloenijs