De Italiaanse vlag

De Italiaanse vlag
  • Aantal personen 4
  • Menugang Hapje
  • Seizoen Zomer

Ingrediënten

  • 8 stuks grissini
  • 4 plakjes perkamentbrood
  • 2 eetlepels tomatentapenade
  • 2 eetlepels aioli
  • 2 eetlepels pesto genovese

Bereidingswijze

  1. Dresseer de aioli, de tapenade en de pesto in schaaltjes en serveer met de grissini en stukjes van het perkamentbrood.

Tip: past perfect met Aperol Spritz

Schenk de Aperol spritz uit over ijsblokjes in een groot wijnglas. Garneer met een sinaasappel schijfje.

Probeer ook eens

Chocolademousse met brownie

Chocolademousse met brownie

Frambozengebakjes

Frambozengebakjes

Paté van eendenlever en reecarpaccio

Paté van eendenlever en reecarpaccio

Wij maken gebruik van cookies

Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen en kun je dankzij cookies informatie van onze website delen via social media. Lees meer over onze cookies in het Cookiestatement.

Door op 'Akkoord' te klikken accepteer je alle cookies.

Akkoord Cookie instellingen