Driekleurenwedges

Driekleurenwedges
  • Aantal personen 4
  • Menugang Hapje

Ingrediënten

  • 1 zak luxe aardappelmix
  • 1 l arachideolie om in te frituren
  • paar takjes rozemarijn
  • Maldon zeezoutvlokken

Bereidingswijze

  1. Was de aardappeltjes en droog ze goed. Snijd in wedges en blancheer ze beetgaar in ruim kokend water met 10 g zout per liter. Giet af en laat afkoelen.
  2. Frituur de wedges goudbruin in arachideolie van 180°C. Doe er in de laatste minuut een paar takjes rozemarijn bij.
  3. Serveer de frietjes met Maldon zeezoutvlokken, takjes gefrituurde rozemarijn en een culinaire mayonaise.

Probeer ook eens

Pittige haringcrostini

Pittige haringcrostini

Eipannetje met spinazie & paddenstoelen

Eipannetje met spinazie & paddenstoelen

Vega Kimchi Quesadilla met sriracha

Vega Kimchi Quesadilla met sriracha

Wij maken gebruik van cookies

Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen en kun je dankzij cookies informatie van onze website delen via social media. Lees meer over onze cookies in het Cookiestatement.

Door op 'Akkoord' te klikken accepteer je alle cookies.

Akkoord Cookie instellingen