Dunmuji (ingelegde daikon)

Dunmuji (ingelegde daikon)
  • Aantal personen 4
  • Seizoen Winter

Ingrediënten

  • 500 g daikon
  • 100 g rijstazijn
  • 50 g suiker
  • 1 el kurkuma

Bereidingswijze

  1. Snijd de daikon in dunne reepjes op een mandoline. Verhit de rijstazijn met de suiker, kurkuma en 3 gram zout. Roer tot de suiker is opgelost. Giet het mengsel over de daikon en meng goed. Laat minimaal een nacht staan.
  2. Knijp het vocht er voor gebruik in de gambap uit.

Probeer ook eens

Spicy Christmas

Spicy Christmas

Choco bolinho

Choco bolinho

Sweet chilli rumcake

Sweet chilli rumcake

Wij maken gebruik van cookies

Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen en kun je dankzij cookies informatie van onze website delen via social media. Lees meer over onze cookies in het Cookiestatement.

Door op 'Akkoord' te klikken accepteer je alle cookies.

Akkoord Cookie instellingen