Erwten-pastaella met vongole en kwartelpootjes

Erwten-pastaella met vongole en kwartelpootjes
  • Aantal personen 4
  • Menugang Lunchgerecht, Tussengerecht, Voorgerecht
  • Soort Gevogelte, Schaal & schelpdieren
  • Seizoen Lente, Zomer, Herfst, Winter

Ingrediënten

Bereidingswijze

  1. Verwarm de helft van de olijfolie en fruit hierin de sjalotten en paprika aan.
  2. Voeg de orzo rauw hieraan toe.
  3. Los de saffraan op in de groentebouillon, voeg dit toe aan het orzomengsel en laat zachtjes garen.
  4. Voeg circa 5 minuten voor de pasta gaar is de vongole toe.
  5. Maak het bot van de kwartelpootjes vrij van vel.
  6. Bak de pootjes in de rest van de olijfolie krokant en breng op smaak met zout en peper.
  7. Bak de chorizo in enkele minuten krokant in een voorverwarmde oven van 180 graden.
  8. Blancheer de erwtjes in gezouten water.
  9. Houd vier bonen heel, pel de overige en meng door het orzovongolemengsel.
  10. Schik alles op een bord en decoreer elk bord af met een hele, opengewerkte boon.

Probeer ook eens

Gelakte eendenborst met mango en kokos

Gelakte eendenborst met mango en kokos

Pompoenquiche en salade met houtduif

Pompoenquiche en salade met houtduif

Gemarineerde Argentijnse garnalen met avocado en tropisch fruit

Gemarineerde Argentijnse garnalen met avocado en tropisch fruit

Wij maken gebruik van cookies

Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen en kun je dankzij cookies informatie van onze website delen via social media. Lees meer over onze cookies in het Cookiestatement.

Door op 'Akkoord' te klikken accepteer je alle cookies.

Akkoord Cookie instellingen