Erwtensoep met "Pulled Pork"

Erwtensoep met "Pulled Pork"
  • Aantal personen 10
  • Menugang Voorgerecht
  • Soort Soep

Ingrediënten

  • 230 g Knorr Erwtensoep
  • 300 g gesneden soepgroenten: doperwten, bospeen, selderij
  • 600 g pulled pork

Bereidingswijze

  1. Breng twee liter water aan de kook en voeg al roerend het afgewogen soeppoeder toe.
  2. Voeg de gesneden soepgroenten toe en kook de soep gedurende 10 minuten rustig door.
  3. Verwarm de pulled pork in de oven.
  4. Schep de soep in de soepkommen en garneer met de pulled pork.

Probeer ook eens

Consommé aux girolles lard et marjolein

Consommé aux girolles lard et marjolein

Bouillabaisse met saffraan, rivierkreeft, krab, green mossel

Bouillabaisse met saffraan, rivierkreeft, krab, green mossel

Bacon wrapped paddenstoelen gevuld met blauwe kaas

Bacon wrapped paddenstoelen gevuld met blauwe kaas