Erwtensoep met "Pulled Pork"

Erwtensoep met "Pulled Pork"
  • Aantal personen 10
  • Menugang Voorgerecht
  • Soort Soep

Ingrediënten

  • 230 g Knorr Erwtensoep
  • 300 g gesneden soepgroenten: doperwten, bospeen, selderij
  • 600 g pulled pork

Bereidingswijze

  1. Breng twee liter water aan de kook en voeg al roerend het afgewogen soeppoeder toe.
  2. Voeg de gesneden soepgroenten toe en kook de soep gedurende 10 minuten rustig door.
  3. Verwarm de pulled pork in de oven.
  4. Schep de soep in de soepkommen en garneer met de pulled pork.

Probeer ook eens

Tomaten paprika soupsmoothie

Tomaten paprika soupsmoothie

Bospaddenstoelensoep uit de Perigueux met truffel tapanade

Bospaddenstoelensoep uit de Perigueux met truffel tapanade

Salade van rode biet met geitenkaas en siroop van balsamico

Salade van rode biet met geitenkaas en siroop van balsamico

Wij maken gebruik van cookies

Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen en kun je dankzij cookies informatie van onze website delen via social media. Lees meer over onze cookies in het Cookiestatement.

Door op 'Akkoord' te klikken accepteer je alle cookies.

Akkoord Cookie instellingen