Fajah’s Famous Spaghetti van Herberg Jan

Fajah’s Famous Spaghetti van Herberg Jan
  • Aantal personen 4
  • Menugang Hoofdgerecht
  • Soort Pasta

Ingrediënten

  • 400 g volkoren spaghetti
  • 1 scheut olijfolie
  • 250 g half-om-halfgehakt
  • 1 ui, gesnipperd
  • 3 teentjes knoflook, fijngesneden
  • 2 el gedroogde oregano
  • 1 paprika, in brunoise van 1 cm
  • 200 g pompoen, in brunoise van 1 cm
  • 1 winterpeen, in brunoise van 1 cm
  • 1 courgette, in brunoise van 1 cm
  • 2 blikjes gepelde tomaat
  • Parmezaanse kaas naar smaak

Bereidingswijze

  1. Kook de spaghetti beetgaar in ruim water met 2 theelepels zout.
  2. Giet een flinke scheut olijfolie in een pan en rul hierin het gehakt. Voeg ui, knoflook en oregano toe.
  3. Voeg de gesneden groenten toe en bak 5 minuten mee.
  4. Voeg tomaat uit blik toe, spoel één blik om met water en voeg dit water ook toe aan de saus. Breng aan de kook en maal met de staafmixer alles fijn.
  5. Voeg de spaghetti toe aan de saus en bestrooi met Parmezaanse kaas.

Probeer ook eens

Cannelloni ricotta en spinazie

Cannelloni ricotta en spinazie

Flammkuchen met kipcurry

Flammkuchen met kipcurry

Bavette met pepersaus

Bavette met pepersaus

Wij maken gebruik van cookies

Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen en kun je dankzij cookies informatie van onze website delen via social media. Lees meer over onze cookies in het Cookiestatement.

Door op 'Akkoord' te klikken accepteer je alle cookies.

Akkoord Cookie instellingen