Fish & chips

Ingrediënten

  • 1 verse kabeljauwrug (120 g), in stukjes van ca. 30 g
  • bloem
  • huisgemaakt bierbeslag (1 deel Limburgs bier, 1 deel vismeel)
  • friet naar eigen inzicht
  • huisgemaakte tartaarsaus

Bereidingswijze

  1. Pekel de stukjes kabeljauwrug een paar uur in zout.
  2. Dep de vis droog met keukenpapier, haal door wat bloem en vervolgens door het huisgemaakte bierbeslag.
  3. Frituur de stukjes 2 minuten in hete frituurolie op 175ºC.
  4. Frituur intussen de friet
  5. Breng de fish op smaak met peper en zout en serveer met huisgemaakte tartaarsaus, gemengde frisse salade en natuurlijk de friet.

Probeer ook eens

Tataki van zalm en sesam-gember miso

Tataki van zalm en sesam-gember miso

Lentepizza (koud) met gegrilde asperges, doperwten, tuinbonen

Lentepizza (koud) met gegrilde asperges, doperwten, tuinbonen

Wij maken gebruik van cookies

Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen en kun je dankzij cookies informatie van onze website delen via social media. Lees meer over onze cookies in het Cookiestatement.

Door op 'Akkoord' te klikken accepteer je alle cookies.

Akkoord Cookie instellingen