Frambozenparfait

Frambozenparfait
  • Aantal personen 4
  • Menugang Hapje, Nagerecht
  • Soort Fruit, Kaas & zuivel
  • Seizoen Lente, Zomer
  • Kooktechniek Karamelliseren

Ingrediënten

  • ¼ fles Debic Parfait
  • 125 g frambozen
  • 8 takjes rode bessen
  • 8 el frambozencoulis
  • 8 frambozenkletskoppen
  • poedersuiker

Bereidingswijze

  1. Klop de parfait in de keukenmachine op volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Breng de parfait op smaak met frambozencoulis en eventueel een scheutje frambozenlikeur.
  3. Zet enkele frambozen rechtop op de bodem van 4 glaasjes en bestrooi met de helft van de rode besjes.
  4. Lepel er een beetje coulis overheen en spuit er met behulp van een spuitzak een laagje parfait op.
  5. Druk er enkele frambozen in met een beetje coulis en vul verder af met de parfait.
  6. Plaats in de vriezer en laat minimaal 2 uur aanvriezen.
  7. Garneer de glaasjes met 2 kletskoppen, frambozencoulis, enkele frambozen en rode bessen.
  8. Bestrooi ten slotte lichtjes met poedersuiker.

Opmaak

Bereidingstijd: 15 minuten, plus 2uur aanvriezen.

Probeer ook eens

Banana Snickers Skillet

Banana Snickers Skillet

Verse ananas met rozemarijn

Verse ananas met rozemarijn

Gegrilde coquilles en scholfilet met basilicumcroûte

Gegrilde coquilles en scholfilet met basilicumcroûte

Kooktechniek

Karamelliseren

Karamelliseren

Wij maken gebruik van cookies

Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen en kun je dankzij cookies informatie van onze website delen via social media. Lees meer over onze cookies in het Cookiestatement.

Door op 'Akkoord' te klikken accepteer je alle cookies.

Akkoord Cookie instellingen