Fruit to the max

Fruit to the max
  • Aantal personen 4
  • Menugang Ontbijtgerecht
  • Soort Bowls, Fruit, Kaas & zuivel
  • Seizoen Lente

Ingrediënten

  • 1 liter Griekse yoghurt
  • 250 g frambozen
  • 200 g aardbeien
  • 300 g verse watermeloenblokjes
  • 150 g granola
  • 50 g pepitas
  • 1 el zwart sesamzaad
  • 2 takjes munt
  • 4 eetbare bloemen
  • 60 ml honing

Bereidingswijze

  1. Pureer de yoghurt met de helft van de frambozen en aardbeien.
  2. Roer de yoghurt los, verdeel over 4 bowls en strijk glad.
  3. Verdeel in strakke lijnen de rest van de frambozen en aardbeien, de watermeloen, granola en pepitas over de yoghurt.
  4. Bestrooi het fruit met het sesamzaad, garneer met de muntblaadjes en bloemen en besprenkel met de honing.

Probeer ook eens

Tropische start

Tropische start

Tropische start

Tropische start

Pulled beef

Pulled beef

Wij maken gebruik van cookies

Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen en kun je dankzij cookies informatie van onze website delen via social media. Lees meer over onze cookies in het Cookiestatement.

Door op 'Akkoord' te klikken accepteer je alle cookies.

Akkoord Cookie instellingen