Gegratineerde Friese uiensoep met gedroogde worst

Gegratineerde Friese uiensoep met gedroogde worst
  • Aantal personen 10
  • Menugang Voorgerecht
  • Soort Soep

Ingrediënten

  • 160g Knorr Superieur Parijse Uiensoep
  • 5g lavas, fijngesneden
  • 100g gedroogde worst
  • 10 plakken zuurdesembrood
  • 200g Friese nagelkaas, geraspte

Bereidingswijze

  1. Breng twee liter water aan de kook en voeg al roerend het afgewogen soeppoeder toe.
  2. Voeg de lavas toe en kook de soep gedurende 5 minuten rustig door.
  3. Snijd ondertussen de gedroogde worst in dunne plakjes.
  4. Verdeel de plakjes gedroogde worst over de soepkoppen en schep de uiensoep erop.
  5. Leg een plak zuurdesembrood op de soep en bestrooi dit met de geraspte nagelkaas.
  6. Gratineer de soep onder de salamander.

Probeer ook eens

Kruidige roomsoep van oesters

Kruidige roomsoep van oesters

Erwtensoep met \

Erwtensoep met "Pulled Pork"

Kidneybonenijs met sesamkletskoppen

Kidneybonenijs met sesamkletskoppen

Wij maken gebruik van cookies

Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen en kun je dankzij cookies informatie van onze website delen via social media. Lees meer over onze cookies in het Cookiestatement.

Door op 'Akkoord' te klikken accepteer je alle cookies.

Akkoord Cookie instellingen