Gegrilde biefstuk met salade

Gegrilde biefstuk met salade
  • Aantal personen 4
  • Menugang Hapje
  • Soort Vlees - rund
  • Seizoen Herfst, Winter

Ingrediënten

  • 150 g sperziebonen, schoongemaakt
  • 150 g bimi
  • 50 g verse kokos, geraspt
  • 250 g ossenhaas of biefstuk (natuurvlees)
  • 5 el olijfolie
  • 1 sjalotje, gesnipperd
  • 1 limoen, rasp en sap

Bereidingswijze

  1. Breng een grote pan met water aan de kook en kook de sperziebonen en bimi beetgaar. Giet af en spoel koud.
  2. Bestrooi de ossenhaas met peper en zout en bestrijk met 2 eetlepels olijfolie.
  3. Roer de rest van de olie, het sjalotje en het limoensap en -rasp door elkaar. Breng op smaak met peper en zout en schep om met de bonen en bimi.
  4. Leg op een schaal en bestrooi met de kokos.
  5. Snijd de ossenhaas in plakjes en leg ze op de groenten.

Probeer ook eens

Don’t Bug Me

Don’t Bug Me

Pistachesoufflé

Pistachesoufflé

Gepofte krielaardappels met witte asperges, Hollandse garnalen en kwarteleitjes

Gepofte krielaardappels met witte asperges, Hollandse garnalen en kwarteleitjes

Wij maken gebruik van cookies

Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen en kun je dankzij cookies informatie van onze website delen via social media. Lees meer over onze cookies in het Cookiestatement.

Door op 'Akkoord' te klikken accepteer je alle cookies.

Akkoord Cookie instellingen