Gerookte eendenborstfilet met tijmhoning

Gerookte eendenborstfilet met tijmhoning
  • Aantal personen 12
  • Menugang Hapje
  • Soort Tapas

Ingrediënten

  • Gerookte eendenborstfilet (art.nr. 575979)
  • Artisjokken Romeins (art.nr. 755765)
  • Bio tijm honing (art.nr. 891244)
  • Brood/toast/cracker naar keuze

Bereiding

  1. Zeef de artisjokken en snij deze in vieren.
  2. Dep de artisjokken droog op een theedoek.
  3. Leg een artisjok kwart op een toastje of broodje.
  4. Snij met een scherp koksmes (Wusthof) dunne plakjes van de eendenborstfilet.
  5. Leg de eendenborst op de artisjok en top deze af met de honing.
  6. Eventueel garneren naar eigen inzicht.

Gerelateerde recepten

Blini's met topping van bijzondere algenkaviaar

Blini's met topping van bijzondere algenkaviaar

Robuuste herfstcracker met geitenkaas en dadel

Robuuste herfstcracker met geitenkaas en dadel

Gestoomde en geroosterde chimata

Gestoomde en geroosterde chimata