Gerookte eendenborstfilet met tijmhoning

Gerookte eendenborstfilet met tijmhoning
  • Aantal personen 12
  • Menugang Hapje
  • Soort Tapas

Ingrediënten

  • Gerookte eendenborstfilet (art.nr. 575979)
  • Artisjokken Romeins (art.nr. 755765)
  • Bio tijm honing (art.nr. 891244)
  • Brood/toast/cracker naar keuze

Bereiding

  1. Zeef de artisjokken en snij deze in vieren.
  2. Dep de artisjokken droog op een theedoek.
  3. Leg een artisjok kwart op een toastje of broodje.
  4. Snij met een scherp koksmes (Wusthof) dunne plakjes van de eendenborstfilet.
  5. Leg de eendenborst op de artisjok en top deze af met de honing.
  6. Eventueel garneren naar eigen inzicht.

Probeer ook eens

Pulled beef

Pulled beef

Perkamentbrood met burrata

Perkamentbrood met burrata

Spicy zalm met Indiase kachumbersalade

Spicy zalm met Indiase kachumbersalade