Gevuld Turks brood

Gevuld Turks brood
  • Aantal personen 8 personen / stuks
  • Menugang Hapje, Lunchgerecht
  • Soort Brood, Groenten, Kaas & zuivel, Lente
  • Seizoen Lente, Zomer
  • Kooktechniek Bakken

Ingrediënten

  • 1 volkoren Turks brood
  • 1 bakje baba ganoush
  • 400 g gegrilde groentemix
  • 1 bakje Griekse feta
  • versgemalen peper
  • 8 takjes koriander
  • 8 kebabpepers

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
  2. Bak het Turks brood mooie krokant in de voorverwarmde oven.
  3. Snijd er na het bakken het kapje af en hol het brood iets uit.
  4. Laat de gegrilde groentemix zeer goed uitlekken.
  5. Smeer de binnenkant van het brood rijkelijk in met de baba ganoush en verdeel er de gegrilde groenten over.
  6. Verkruimel er de feta over en kruid met versgemalen peper.
  7. Schep er nog een beetje baba ganoush op, pluk de koriander en verdeel erover. Leg het kapje erop.
  8. Prik de kebabpepers aan prikkers en steek deze in het brood.
  9. Snijd het brood à la minute in mooie punten.

Opmaak

30 minuten bereidingstijd

Probeer ook eens

Broodtaartje van sinaasappel en krab

Broodtaartje van sinaasappel en krab

Kletzenbrood

Kletzenbrood

Banana Snickers Skillet

Banana Snickers Skillet

Kooktechniek

Bakken

Bakken

Wij maken gebruik van cookies

Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen en kun je dankzij cookies informatie van onze website delen via social media. Lees meer over onze cookies in het Cookiestatement.

Door op 'Akkoord' te klikken accepteer je alle cookies.

Akkoord Cookie instellingen