Gin & Jazz

Gin & Jazz
  • Aantal personen 1
  • Menugang Drank
  • Soort Alcohol, Cocktail, Fruit
  • Seizoen Lente, Zomer

Ingrediënten

  • 50 ml Sylvius gin
  • 25 ml vers (jazz) appelsap
  • 25 ml vers citroensap
  • 15 ml suikersiroop
  • 3 dashes Absinthe

Bereidingswijze

  1. Shake alle ingrediënten.
  2. Schenk uit in een martini chiller door een fine strainer.

Opmaak

Garneer met een appelwaaier.

Probeer ook eens

The Red Howler

The Red Howler

Limoncello Collins

Limoncello Collins

Hotdog Acapulco

Hotdog Acapulco

Wij maken gebruik van cookies

Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen en kun je dankzij cookies informatie van onze website delen via social media. Lees meer over onze cookies in het Cookiestatement.

Door op 'Akkoord' te klikken accepteer je alle cookies.

Akkoord Cookie instellingen