Granaatappelrotsjes

Granaatappelrotsjes
  • Aantal personen 15 stuks
  • Menugang Hapje, Nagerecht
  • Soort Fruit, Kerst, Patisserie
  • Seizoen Lente, Zomer, Herfst, Winter
  • Kooktechniek Bakken

Ingrediënten

  • 150 g witte of ruby chocolade
  • 50 g granaatappelpitjes
  • 50 g gedroogde cranberries
  • 50 g gehakte hazelnoten

Bereidingswijze

  1. Smelt de chocolade au bain-marie of in de magnetron.
  2. Meng de granaatappelpitjes, de cranberry's en de hazelnoten en voeg er de gesmolten chocolade aan toe.
  3. Roer even door en schep kleine hoopjes op een vel bakpapier.
  4. Plaats 15 minuten in de koelkast, zodat het goed stevig kan worden.

Tip

546917 Daendels vijgenblokjes, bak 275 gram 545830, Daendels abrikozenblokjes, bak 350 gram

Probeer ook eens

Frozen Smoothiebowl RED

Frozen Smoothiebowl RED

Dipped oranges

Dipped oranges

Galia- en watermeloen-soep met gesuikerde besjes

Galia- en watermeloen-soep met gesuikerde besjes

Kooktechniek

Bakken

Bakken

Wij maken gebruik van cookies

Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen en kun je dankzij cookies informatie van onze website delen via social media. Lees meer over onze cookies in het Cookiestatement.

Door op 'Akkoord' te klikken accepteer je alle cookies.

Akkoord Cookie instellingen