Grand lunch

Grand lunch
  • Aantal personen 2
  • Menugang Lunchgerecht
  • Soort Brood, Ei, Schaal & schelpdieren, Vis, Vlees - rund, Vlees - varken
  • Seizoen Lente, Zomer, Herfst, Winter

Ingrediënten

  • 9 mini-desembroodjes, Boulangerie Lambèr
  • 80 gram ovengebakken spek, Vers van 't huys
  • 4 warmgerookte zalmspiesjes, Smit Vis
  • 4 vanillemacarons, Maison Niels de Veye
  • 50 gram bramen en zwarte bessen
  • 30 gram studentenhaver, Knexxx
  • 2 eetlepels knoflookgarnalen, Smit Vis
  • 1/4 krop sla
  • olijfolie, Olitalia
  • 80 gram carpaccio, Horizon
  • truffelmayonaise, O'life
  • 10 gram Parmezaanse kaas
  • balsamicoglaze

Bereidingswijze

  1. Bak de broodjes af.
  2. Verwarm het spek en de zalmspiesjes tot lauwwarm in de oven.
  3. Presenteer de diverse ingrediënten op mooie bordjes en in leuke kommetjes en zet deze samen op een groot plateau.
  4. Garneer de carpaccio met truffelmayonaise en Parmezaanse kaas.
  5. Druppel vlak voor het uitserveren wat balsamicoglaze in de olijfolie.

Probeer ook eens

Gravad Lax Taartjes

Gravad Lax Taartjes

Inkoppertje

Inkoppertje

Lamsrack met Comté, anijsquinoa en snijboontjesjus

Lamsrack met Comté, anijsquinoa en snijboontjesjus

Wij maken gebruik van cookies

Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen en kun je dankzij cookies informatie van onze website delen via social media. Lees meer over onze cookies in het Cookiestatement.

Door op 'Akkoord' te klikken accepteer je alle cookies.

Akkoord Cookie instellingen