Grijze garnalen met rokerige roomkaas, blauwe bessen en gele wortel

Grijze garnalen met rokerige roomkaas, blauwe bessen en gele wortel
  • Aantal personen 2
  • Menugang Tussengerecht
  • Soort Groenten, Kaas & zuivel, Schaal & schelpdieren
  • Seizoen Zomer, Herfst, Winter

Ingrediënten

  • 2 rode bieten, gekookt
  • 1 gele wortel
  • 200 gram grijze garnalen
  • 220 gram zachte roomkaas
  • rookzout, Nordic
  • citroenolie, O'life
  • zwarte bessen

Bereidingswijze

  1. Snijd de gekookte bieten in dunne plakjes.
  2. Snijd de gele wortel in linten en blancheer deze kort.
  3. Druppel wat citroenolie op de bordjes en plaats hier de grijze garnalen op.
  4. Meng de roomkaas met het rookzout en maak een mooie quenelle naast de garnaaltjes.
  5. Decoreer met zwarte bessen, schijfjes biet en gele-wortellint.

Probeer ook eens

Hertensalami met ravioli en truffelschuim

Hertensalami met ravioli en truffelschuim

Stoofpotje van ree

Stoofpotje van ree

Aardbei-tagliatelle met hangop

Aardbei-tagliatelle met hangop