Groene kruidensaus

Ingrediënten

  • 75 gram groene kruiden (peterselie, bieslook, kervel, dragon)
  • 300 ml gevogelte fond
  • 300 ml witte wijn
  • 2 liter Debic Kookroom, Original
  • zout

Bereidingswijze

  1. Blancheer de groene kruiden en koel terug op ijswater.
  2. Cutter fijn in de blender tot een groene pasta.
  3. Reduceer de witte wijn tot de helft en voeg de fond en de kookroom toe.
  4. Kook in tot saus dikte en breng op smaak met zout.
  5. Voeg de groene kruiden à la minute toe.

Probeer ook eens

Verse makreel met gerookte paling & geroosterde oergroenten

Verse makreel met gerookte paling & geroosterde oergroenten

Vegan yakitori op een stokje

Vegan yakitori op een stokje

Wij maken gebruik van cookies

Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen en kun je dankzij cookies informatie van onze website delen via social media. Lees meer over onze cookies in het Cookiestatement.

Door op 'Akkoord' te klikken accepteer je alle cookies.

Akkoord Cookie instellingen