Hasselback potatoes

Hasselback potatoes
  • Aantal personen 4
  • Menugang Bijgerecht
  • Soort Aardappelen, Kerst
  • Seizoen Lente, Zomer, Herfst, Winter

Ingrediënten

  • 750 g Le Bistro aardappelmix
  • 6 takjes tijm
  • 1 gesnipperd teentje knoflook
  • olijfolie

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 185C.
  2. Snijd de aardappels in zeer dunne plakjes, maar zorg er wel voor dat ze aan de onderkant aan elkaar blijven zitten. Het wordt dus als het ware een waaiertje.
  3. Spoel kort af onder de kraan, zodat de plakjes ietwat uit elkaar gaan staan en door het zetmeel niet meer aan elkaar plakken.
  4. Leg met de opengesneden kant naar boven in een ovenschaal, druppel er olijfolie overheen en verdeel er de knoflook en takjes tijm over. Kruid met peper en zout.
  5. Plaats in de voorverwarmde oven en laat zo’n 25-30 minuten roosteren, je zult zien dat de aardappels helemaal als een waaiertje gaan openstaan.

Probeer ook eens

Oma’s opbakaardappels

Oma’s opbakaardappels

Farmers market hummus

Farmers market hummus

Over the rainbow

Over the rainbow

Wij maken gebruik van cookies

Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen en kun je dankzij cookies informatie van onze website delen via social media. Lees meer over onze cookies in het Cookiestatement.

Door op 'Akkoord' te klikken accepteer je alle cookies.

Akkoord Cookie instellingen