Hazelnoten-rozijnencracker met paté

Hazelnoten-rozijnencracker met paté
  • Aantal personen 4
  • Menugang Hapje
  • Soort Kerst
  • Seizoen Herfst, Winter

Ingrediënten

  • Pak hazelnoten-rozijnencrackers (k&k)
  • Eendenleverpaté met reecarpaccio (1 paté van 550 gr)

Bereidingswijze

  1. Breek een aantal hazelnoten-rozijnencrackers doormidden.
  2. Snijd dunne plakken van de kant-en-klare eendenleverpaté met daarin reecarpaccio.

Probeer ook eens

Crunchy tortilla’s

Crunchy tortilla’s

Mini “Flammkuchen”

Mini “Flammkuchen”

Zeebaarsceviche met paars eitjes

Zeebaarsceviche met paars eitjes

Wij maken gebruik van cookies

Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen en kun je dankzij cookies informatie van onze website delen via social media. Lees meer over onze cookies in het Cookiestatement.

Door op 'Akkoord' te klikken accepteer je alle cookies.

Akkoord Cookie instellingen