Herten Ribstuk met rode kool en grillsaus

Herten Ribstuk met rode kool en grillsaus
  • Aantal personen 2
  • Soort Vlees - wild

Ingrediënten

  • 500 g Herten ribstuk
  • 300 g rode kool
  • 2 st mini courgette, kort gebakken
  • 3 dl CHEF Grill saus
  • 300 g gestoofde rode kool

Bereiding

  1. Hertenribstuk, kort aanbakken.
  2. Gaar deze 12 min op 130 graden in de oven.
  3. Laat het vlees 8 min rusten.
  4. Kool warm stoven met een beetje steranijs.
  5. Courgette kort kleuren in olie.
  6. Evt. iets van gefrituurde aardappels erbij.

Probeer ook eens

Chioggiabieten met gerookte zalm en geelworteldressing

Chioggiabieten met gerookte zalm en geelworteldressing

Roomtaart met vers fruit

Roomtaart met vers fruit

Heldere rabarbersoep met basilicumsorbet

Heldere rabarbersoep met basilicumsorbet

Wij maken gebruik van cookies

Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen en kun je dankzij cookies informatie van onze website delen via social media. Lees meer over onze cookies in het Cookiestatement.

Door op 'Akkoord' te klikken accepteer je alle cookies.

Akkoord Cookie instellingen