Hertensalami met ravioli en truffelschuim

Hertensalami met ravioli en truffelschuim
  • Aantal personen 4
  • Menugang Tussengerecht, Voorgerecht
  • Soort Groenten, Pasta, Vlees - wild
  • Seizoen Herfst, Winter

Ingrediënten

Bereidingswijze

  1. Fruit de sjalotten en de cantharellen in de olijfolie aan.
  2. Voeg op het laatst de tomaatjes, peterselie, bieslook en rucola toe en breng op smaak met zout en peper.
  3. Snijd de hertensalami in flinterdunne plakjes van circa 10 centimeter lang.
  4. Kook de ravioloni beetgaar.
  5. Maak ondertussen een saus door de crème fraîche met de truffel goed om te roeren en te verwarmen.
  6. Lepel het cantharellenmengsel op het bord en plaats de gekookte ravioloni erop.
  7. Decoreer met truffelsaus, vervolgens de plakjes hertensalami in een krulvorm en als laatste de plakjes pecorino.

Probeer ook eens

Grijze garnalen met rokerige roomkaas, blauwe bessen en gele wortel

Grijze garnalen met rokerige roomkaas, blauwe bessen en gele wortel

Bisque de Homard

Bisque de Homard

Koud gerookte schorseneren met peer & griet

Koud gerookte schorseneren met peer & griet