Hertensalami met ravioli en truffelschuim

Hertensalami met ravioli en truffelschuim
  • Aantal personen 4
  • Menugang Tussengerecht, Voorgerecht
  • Soort Groenten, Pasta, Vlees - wild
  • Seizoen Herfst, Winter

Ingrediënten

Bereidingswijze

  1. Fruit de sjalotten en de cantharellen in de olijfolie aan.
  2. Voeg op het laatst de tomaatjes, peterselie, bieslook en rucola toe en breng op smaak met zout en peper.
  3. Snijd de hertensalami in flinterdunne plakjes van circa 10 centimeter lang.
  4. Kook de ravioloni beetgaar.
  5. Maak ondertussen een saus door de crème fraîche met de truffel goed om te roeren en te verwarmen.
  6. Lepel het cantharellenmengsel op het bord en plaats de gekookte ravioloni erop.
  7. Decoreer met truffelsaus, vervolgens de plakjes hertensalami in een krulvorm en als laatste de plakjes pecorino.

Probeer ook eens

Maki-zushi

Maki-zushi

Gewokte scampi met diverse groenten

Gewokte scampi met diverse groenten

Gazpacho van bospeen

Gazpacho van bospeen

Wij maken gebruik van cookies

Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen en kun je dankzij cookies informatie van onze website delen via social media. Lees meer over onze cookies in het Cookiestatement.

Door op 'Akkoord' te klikken accepteer je alle cookies.

Akkoord Cookie instellingen