Hollandse aspergesoep met gebakken eitje, brood, zwarte peper en kruiden

Hollandse aspergesoep met gebakken eitje, brood, zwarte peper en kruiden
  • Aantal personen 10
  • Menugang Voorgerecht
  • Soort Asperges, Soep

Ingrediënten

  • 140 g Knorr Aspergesoep
  • 400 g gekookte asperges
  • 10 st eieren
  • Phase with Naturel Butter Flavour
  • 10 st zuurdesem brood, plak
  • 30 g verse kruiden
  • zwarte peper

Bereiding

Soep

  1. Breng twee liter water aan de kook en voeg al roerend het afgewogen soeppoeder toe.
  2. Kook de soep gedurende 5 minuten rustig door.
  3. Snijd ondertussen de asperges in schuine plakjes en voeg deze aan de soep toe.

Garnituur

  1. Bak de eitjes in wat Phase en rooster het brood.
  2. Pluk de kruiden.

Opmaak

Verdeel het geroosterde brood over de borden en leg daarop het eitje met de kruiden. Maak af met wat zwarte peper. Schep de soep erbij aan tafel.

Probeer ook eens

Aardse pastinaak knolselderijsoep met gerookte wilde gans

Aardse pastinaak knolselderijsoep met gerookte wilde gans

Tartaar met asperges, piccalilly, gekookt ei, cornichons en kappertjes

Tartaar met asperges, piccalilly, gekookt ei, cornichons en kappertjes

Island Punch - Extravaganza

Island Punch - Extravaganza

Wij maken gebruik van cookies

Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen en kun je dankzij cookies informatie van onze website delen via social media. Lees meer over onze cookies in het Cookiestatement.

Door op 'Akkoord' te klikken accepteer je alle cookies.

Akkoord Cookie instellingen