Hotdog Hanoi

Hotdog Hanoi
  • Aantal personen 1
  • Menugang Hoofdgerecht
  • Soort Brood, Groenten, Kip
  • Seizoen Lente, Zomer, Herfst, Winter
  • Kooktechniek Bakken

Een heerlijke kwalitatieve hotdog van kip; een leuke variant op de standaard hotdog in het landenthema Vietnam. De bereidingstijd is slechts 15 minuten.

Ingrediënten

  • Pur Pain hotdogbroodje biologisch. Kies voor naturel (art. nr. 632695) of sesam (art. nr. 632695)
  • The Dog Hotdog Kip (art. nr. 664537)
  • Zoetzure saus
  • Zwarte bonen
  • Lente-ui
  • Kroepoek
  • Pinda’s
  • Slamix
  • Rode peper
  • Zwarte sesam

Bereidingswijze

  1. Stel de hotdog samen door een keuze te maken voor een sesam of naturel broodje naar keuze.
  2. Gril de hotdog volgens de omschrijving op de verpakking.
  3. Gril eventueel het broodje mee.
  4. Vul het broodje met de worst.
  5. Garneer af met de genoemde toppings naar smaak.

 

Bijpassende drankensuggestie

Brand Weizen
Art. nr. 030702

Opmaak

De 150 grams worst past perfect tussen het hotdogbroodje. Top af met de geselecteerde toppings. Maak het af met leuke mandjes en servetten, of kies voor vetvrij papier, en je presentatie is compleet.

Tip

Koppel je hotdog bijvoorbeeld aan een landenthema. Dat geeft je meteen richting voor je ingrediënten. Met de toppings maak je pas echt het verschil. Dat zijn namelijk de smaakmakers. Denk dan niet alleen aan voldoende saus, maar ook aan groenten en kruiden. Maak je eigen toppings en zorg voor een kleine crunch. Voeg bijvoorbeeld gebakken uitjes toe of kroepoek. Dan maak je van jouw hotdog een must eat.

Probeer ook eens

Gegrilde asperges met gepocheerd ei en pappardelle

Gegrilde asperges met gepocheerd ei en pappardelle

Hotdog Athene

Hotdog Athene

Broodje IJs

Broodje IJs

Kooktechniek

Bakken

Bakken

Wij maken gebruik van cookies

Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen en kun je dankzij cookies informatie van onze website delen via social media. Lees meer over onze cookies in het Cookiestatement.

Door op 'Akkoord' te klikken accepteer je alle cookies.

Akkoord Cookie instellingen