IJsburger

IJsburger
  • Aantal personen 4
  • Menugang Nagerecht
  • Soort Kaas & zuivel
  • Seizoen Lente, Zomer

Ingrediënten

  • 4 bollen aardbeienroomijs
  • 4 bollen boerenroomijs vanille
  • 8 stroopkoeken
  • 1 mango, in stukjes
  • 1 slice watermeloen, in stukjes
  • toffee-karamelsaus
  • slagroom
  • 4 hamburgerbakjes foam

Bereidingswijze

  1. Knijp 1 bol aardbeienroomijs en 1 bol boerenroomijs vanille op een stroopkoek en leg in het hamburger bakje. Nu kun je het ijs in het bakje invriezen. Doe dit niet langer dan 1 tot 2 dagen.
  2. Garneer vlak voor serveren met stukjes mango en watermeloen, toffee-karamelsaus, een stroopkoek en een toef slagroom.

Tip

Het bakje werkt isolerend. Het ijs zal op een warme zomerdag minder snel smelten. Handig voor kinderen, want het lekt niet.

Probeer ook eens

Chocolade avocado mousse met pistache

Chocolade avocado mousse met pistache

Roquefortsoufflé

Roquefortsoufflé

Toad in a hole

Toad in a hole

Wij maken gebruik van cookies

Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen en kun je dankzij cookies informatie van onze website delen via social media. Lees meer over onze cookies in het Cookiestatement.

Door op 'Akkoord' te klikken accepteer je alle cookies.

Akkoord Cookie instellingen