IJscoupe Boerencoupe

IJscoupe Boerencoupe
  • Aantal personen 1
  • Menugang Nagerecht
  • Soort Fruit, IJs, Patisserie
  • Seizoen Lente, Zomer, Herfst, Winter

Ingrediënten

  • 1 bol Sanissimo premium yoghurt bosvruchten
  • 1 bol Sanissimo premium room amarena
  • 1 bol Sanissimo premium sorbet stoofpeer
  • Grand Gérard kersen zonder pit op siroop
  • Hollandia slagroom met suiker spuitbus
  • Sanissimo topping aardbei
  • Sanissimo aardbei suiker
  • Gouden Aar kletskoppen

Bereidingswijze

  1. Schep de bollen ijs in een ijscoupe.
  2. Voeg naar wens amarena kersen toe (zonder siroop).
  3. Spuit de slagroom bovenop het ijs.
  4. Garneer af met de topping, suiker en kletskop.

Probeer ook eens

Profiterolles

Profiterolles

Naked cake met vijgen en citroentijm

Naked cake met vijgen en citroentijm

Puree van knolselderij met beurre noisette

Puree van knolselderij met beurre noisette

Wij maken gebruik van cookies

Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen en kun je dankzij cookies informatie van onze website delen via social media. Lees meer over onze cookies in het Cookiestatement.

Door op 'Akkoord' te klikken accepteer je alle cookies.

Akkoord Cookie instellingen