Indiase mosselen

Ingrediënten

  • 4 kg mosselen
  • 1 ui
  • 1 wortel
  • 1 prei
  • 2 el Bresc Knoflook gehakt
  • 4 el Bresc Madras
  • 1 dl koksroom
  • 2 dl witte wijn
  • peper naar smaak
  • olie om in te bakken
  • 4 stuks naanbrood

Bereiding

  1. Maak de groenten schoon en snijd ze fijn.
  2. Smoor de groenten even aan in wat olie en voeg de madras en knoflook toe. Voeg de mosselen toe en blus af met de wijn en room. Bestrooi ruim met peper en roer voorzichtig om.
  3. Kook de mosselen in een dichte pan, schud ze ondertussen een paar keer om, totdat ze allemaal open zijn en net gaar.
  4. Serveer de mosselen in de saus met het warme naanbrood.

Probeer ook eens

Picanha met seizoensgroenten, hasselback & chimichurri

Picanha met seizoensgroenten, hasselback & chimichurri

Wij maken gebruik van cookies

Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen en kun je dankzij cookies informatie van onze website delen via social media. Lees meer over onze cookies in het Cookiestatement.

Door op 'Akkoord' te klikken accepteer je alle cookies.

Akkoord Cookie instellingen