Inktvisinktsaus

Ingrediënten

  • 300 ml witte wijn
  • 300 ml visfond
  • 2 liter Debic Kookroom, Original
  • 50 gram intvisinkt
  • zout

Bereidingswijze

  1. Reduceer de witte wijn samen met de visfond tot de helft en voeg de kookroom toe.
  2. Kook in tot sausdikte en breng op smaak met de inkt en zout.

Probeer ook eens

Hot coquille kiss

Hot coquille kiss

Rouleau van rettich

Rouleau van rettich

Aardbei poffertjes

Aardbei poffertjes

Wij maken gebruik van cookies

Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen en kun je dankzij cookies informatie van onze website delen via social media. Lees meer over onze cookies in het Cookiestatement.

Door op 'Akkoord' te klikken accepteer je alle cookies.

Akkoord Cookie instellingen