Kipcorn

Kipcorn
  • Aantal personen 4
  • Menugang Hoofdgerecht

Ingrediënten

  • 4 middelgrote tortillawraps
  • 4 st. kipcorn
  • 1 komkommer
  • 2 tomaten
  • 100 gram gesneden ijsbergsla
  • mayonaise
  • tomatenketchup

Bereidingswijze

  1. Verwarm de friteuse voor op 175°C en verwarm de oven voor op 170°C.
  2. Schaaf met behulp van een mandoline de komkommer tot spaghetti.
  3. Snijd de tomaten in vieren, verwijder de zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in blokjes.
  4. Meng de komkommer, tomaat en de ijsbergsla met elkaar.
  5. Bak de kipcorns goudbruin krokant in de friteuse en warm de tortillawraps even op in de oven, zodat ze zachter worden.
  6. Verdeel de salade over de wraps, leg er de uitgelekte kipcorn in en rol het geheel dicht.
  7. Zet vast met een prikkertje en spuit er afwisselend dopjes mayonaise en tomatenketchup op.

Probeer ook eens

Courgettepasta met pesto, knoflook, verse basilicum en geroosterde pijnboompitten

Courgettepasta met pesto, knoflook, verse basilicum en geroosterde pijnboompitten

Asperges ‘mimosa’ met kruiden en gepekelde eidooier

Asperges ‘mimosa’ met kruiden en gepekelde eidooier

Hazenrug met knolselderij en witte chocolade

Hazenrug met knolselderij en witte chocolade