Kip-curry

Kip-curry
  • Aantal personen 4
  • Menugang Lunchgerecht
  • Soort Brood, Ei, Fruit, Groenten
  • Seizoen Lente, Zomer, Herfst, Winter
  • Kooktechniek Blancheren, Wokken

Ingrediënten

Bereidingswijze

  1. Blancheer de boontjes beetgaar.
  2. Kook de eieren, pel en halveer ze en haal de dooier eruit.
  3. Druk de dooier door een bolzeef en bewaar apart.
  4. Bak de broodjes in 5 minuten af in een voorverwarmde oven van 180 graden.
  5. Verwarm de kip korma zoals op de verpakking aangegeven.
  6. Wok de sperziebonen kort in de knoflook-peperolie.
  7. Maak een opening in de bovenkant van de broodjes en hol ze uit.
  8. Vul 4 broodjes af met de pittige sperziebonen en 4 broodjes met de kip korma.
  9. Vul de overige 4 broodjes met een half gekookt ei, lepel hier de Surinaamse eisalade in en decoreer met de verkruimelde eidooier.
  10. Serveer met mango-gemberchutney.

Probeer ook eens

Shoarma van Knolselderij met gezouten citroen en chipotle

Shoarma van Knolselderij met gezouten citroen en chipotle

Miniburger

Miniburger

Smørrebrød rosbief, mierikswortelmayonaise & uienringen

Smørrebrød rosbief, mierikswortelmayonaise & uienringen

Kooktechniek

Blancheren

Blancheren

Wij maken gebruik van cookies

Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen en kun je dankzij cookies informatie van onze website delen via social media. Lees meer over onze cookies in het Cookiestatement.

Door op 'Akkoord' te klikken accepteer je alle cookies.

Akkoord Cookie instellingen