Kletzenbrood

Kletzenbrood
  • Aantal personen 4
  • Menugang Amuse, Hapje, Lunchgerecht, Nagerecht
  • Soort Brood, Kaas & zuivel
  • Seizoen Lente, Zomer, Herfst, Winter

Ingrediënten

  • 12 plakken amarena kletzenbrood, Boulangerie Lambèr
  • 12 plakken manchego
  • ½ potje kweepeerjam

Bereidingswijze

  1. Snijd het kletzenbrood in plakjes en serveer deze samen met de manchego en de jam op een mooi bord.
  2. Meng de zalm met de kruiden en de mayonaise.
  3. Breng op smaak met zout en peper en pureer dit in een blender tot een gladde massa.
  4. Rol de plakken tramezzone brood met behulp van een pastamachine dunner uit.
  5. Snijd elke plak in 8 gelijkmatige stukken.
  6. Verdeel de zalmvulling over de helft van de stukken tramezzone, wrijf de randen van het brood in met eiwit, dek af met een tweede plak brood en druk deze voorzichtig aan.
  7. Frituur de ravioli in enkele minuten goudbruin in olie van 190°C.
  8. Verdeel de ravioli over 4 borden en druppel er wat basilicumolie naast.
  9. Garneer met wat basilicum, kervel en rucola.

Probeer ook eens

Broodje robuust met geitenkaasboter

Broodje robuust met geitenkaasboter

Geitenkaaslunch

Geitenkaaslunch

Pasta met gamba's, spek & zwarte-bonenboter

Pasta met gamba's, spek & zwarte-bonenboter

Wij maken gebruik van cookies

Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen en kun je dankzij cookies informatie van onze website delen via social media. Lees meer over onze cookies in het Cookiestatement.

Door op 'Akkoord' te klikken accepteer je alle cookies.

Akkoord Cookie instellingen