Kokostruffels

Kokostruffels
  • Menugang Hapje, Nagerecht
  • Soort Lente, Mousse, Patisserie
  • Seizoen Lente, Zomer, Herfst, Winter
  • Kooktechniek Terugkoelen

Ingrediënten

  • 200 g kokosmelk
  • 2 steranijsjes
  • 350 g witte chocolade
  • 200 g geraspte kokos

Bereidinsgwijze

  1. Verwarm de kokosmelk met de steranijs en laat even trekken.
  2. Haal de steranijs eruit en los 300 gram witte chocolade op in de kokosmelk.
  3. Schep in een schaal en laat opstijven.
  4. Smelt de rest van de witte chocolade en laat iets afkoelen.
  5. Schep met een kleine ijslepel bolletjes uit de kokos-chocolademassa, rol door de gesmolten witte chocolade en schep direct met een bonbonvork in de geraspte kokos.
  6. Rol er doorheen, zodat een mooi laagje kokos ontstaat.

Probeer ook eens

Breadpudding van kerststol

Breadpudding van kerststol

Apple crumble new style met vanille, sabayon en kaneelijs

Apple crumble new style met vanille, sabayon en kaneelijs

Lamskoteletjes met spicy linzen

Lamskoteletjes met spicy linzen

Kooktechniek

Terugkoelen

Terugkoelen

Wij maken gebruik van cookies

Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen en kun je dankzij cookies informatie van onze website delen via social media. Lees meer over onze cookies in het Cookiestatement.

Door op 'Akkoord' te klikken accepteer je alle cookies.

Akkoord Cookie instellingen