Kokostruffels

Kokostruffels
  • Menugang Hapje, Nagerecht
  • Soort Lente, Mousse, Patisserie
  • Seizoen Lente, Zomer, Herfst, Winter
  • Kooktechniek Terugkoelen

Ingrediënten

  • 200 g kokosmelk
  • 2 steranijsjes
  • 350 g witte chocolade
  • 200 g geraspte kokos

Bereidinsgwijze

  1. Verwarm de kokosmelk met de steranijs en laat even trekken.
  2. Haal de steranijs eruit en los 300 gram witte chocolade op in de kokosmelk.
  3. Schep in een schaal en laat opstijven.
  4. Smelt de rest van de witte chocolade en laat iets afkoelen.
  5. Schep met een kleine ijslepel bolletjes uit de kokos-chocolademassa, rol door de gesmolten witte chocolade en schep direct met een bonbonvork in de geraspte kokos.
  6. Rol er doorheen, zodat een mooi laagje kokos ontstaat.

Probeer ook eens

Chocolade met framboos

Chocolade met framboos

IJscoupe Plaza

IJscoupe Plaza

Green ginger

Green ginger

Kooktechniek

Terugkoelen

Terugkoelen