Kokostruffels

Kokostruffels
  • Menugang Hapje, Nagerecht
  • Soort Lente, Mousse, Patisserie
  • Seizoen Lente, Zomer, Herfst, Winter
  • Kooktechniek Terugkoelen

Ingrediënten

  • 200 g kokosmelk
  • 2 steranijsjes
  • 350 g witte chocolade
  • 200 g geraspte kokos

Bereidinsgwijze

  1. Verwarm de kokosmelk met de steranijs en laat even trekken.
  2. Haal de steranijs eruit en los 300 gram witte chocolade op in de kokosmelk.
  3. Schep in een schaal en laat opstijven.
  4. Smelt de rest van de witte chocolade en laat iets afkoelen.
  5. Schep met een kleine ijslepel bolletjes uit de kokos-chocolademassa, rol door de gesmolten witte chocolade en schep direct met een bonbonvork in de geraspte kokos.
  6. Rol er doorheen, zodat een mooi laagje kokos ontstaat.

Probeer ook eens

Humus van rode biet

Humus van rode biet

Aardbei poffertjes

Aardbei poffertjes

Ananaslolly

Ananaslolly

Kooktechniek

Terugkoelen

Terugkoelen