Canneleren

Canneleren is het versieren van eten door voedingsmiddelen in te kerven of uit te snijden. Met canneleren kan zowel een ribbelpatroon als een ruitpatroon worden gecreëerd. Voor het gemak en het beste resultaat kan het beste een canneleermesje worden gebruikt.

Toepassing

  1. Voor deze toepassing nemen we als voorbeeld een citroen. Begin met het afsnijden van de uiteinden van de citroen.
  2. Kerf de citroen in met het canneleermesje. Zorg voor een goede verdeling om een mooi resultaat te krijgen.
  3. Snijd de citroen in schijfjes en gebruik deze als garnering.
Terug naar Kooktechnieken

Gerelateerde recepten

Wij maken gebruik van cookies

Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen en kun je dankzij cookies informatie van onze website delen via social media. Lees meer over onze cookies in het Cookiestatement.

Door op 'Akkoord' te klikken accepteer je alle cookies.

Akkoord Cookie instellingen