Kroepoek Rode Curry

Kroepoek Rode Curry
  • Menugang Amuse, Hapje
  • Seizoen Lente, Zomer, Herfst, Winter
  • Kooktechniek Blancheren

Ingrediënten

  • 1 doos kroepoek Rode Curry (Didess)
  • 1 gerookte kipfilet (Ruig)
  • 1 doosje shiso atsing
  • 1 bakje humus

Bereidingswijze

  1. Frituur de kroepoek in olie van 170 graden mooi krokant en laat uitlekken op keukenpapier.
  2. Spuit met een spuitzakje een dopje humus op de kroepoek.
  3. Maak de mango schoon en snijdt deze in stukjes.
  4. Leg een aantal stukjes mango en gerookte kipfilet op de kroepoek en garneer deze af met de atsina cress.

Probeer ook eens

Hummus

Hummus

Knapzakje van gerookte wagyu

Knapzakje van gerookte wagyu

Fluffy Pancake Pile

Fluffy Pancake Pile

Kooktechniek

Blancheren

Blancheren

Wij maken gebruik van cookies

Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen en kun je dankzij cookies informatie van onze website delen via social media. Lees meer over onze cookies in het Cookiestatement.

Door op 'Akkoord' te klikken accepteer je alle cookies.

Akkoord Cookie instellingen