Kroepoek van rode biet

Kroepoek van rode biet
  • Menugang Bijgerecht
  • Soort Groenten, Vegetarisch
  • Seizoen Lente, Zomer, Herfst, Winter

Ingrediënten

  • 130 gram rode biet
  • 250 ml rode bietensap
  • 330 gram Tapioca meel
  • 5 gram zout

Bereidingswijze

  1. Schil de rode biet en snijd deze in kleine stukjes.
  2. Gaar de biet in het bietensap.
  3. Pureer de gekookte biet fijn.
  4. Meng de bietenpuree met het zout en het tapiocazetmeel.
  5. Verdeel het mengsel over 3 lagen vershoudfolie.
  6. Rol het folie met het mengsel op tot een worst.
  7. Prik een aantal gaatjes in de folie en gaar deze door te stomen op 100 graden.

Probeer ook eens

Groenteyoghurt

Groenteyoghurt

Zelfgemaakte ketchup

Zelfgemaakte ketchup

Gepocheerde rabarber met framboos en zwarte bessensorbet

Gepocheerde rabarber met framboos en zwarte bessensorbet

Wij maken gebruik van cookies

Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen en kun je dankzij cookies informatie van onze website delen via social media. Lees meer over onze cookies in het Cookiestatement.

Door op 'Akkoord' te klikken accepteer je alle cookies.

Akkoord Cookie instellingen